Terug van weg geweest

Hallo iedereen,

Het is al weer even geleden. Wel een hele tijd geleden eigenlijk. Maar dat is typisch ik, ik begin ergens aan, verlies dan mijn interesse of heb geen inspiratie om het op de manier te doen dat ik wil, dus ik geef het weer op. Er is in die maanden wel het iets speciaals gebeurd. Ik brief jullie even bij.

Zoals ik eerder al had aangegeven is dat ik heel graag een kindje wou. Wel die kinderwens is in vervulling gegaan, wel bijna, nog 8 weken veilig in mijn buik doorbrengen, hopelijk, en dan ben ik mama. Ik ben nu 32 weken zwanger. Het is eigenlijk heel snel gegaan. Waarvoor ik uiteraard dankbaar ben. Dankbaar voor het wondertje dat in mijn buik aan het groeien is. Dankbaar dat tot nu toe alles al goed gegaan is. Het is een meisje, uitgerekend voor eind mei, dus een zomerkindje. Ik ben helaas al thuis op doktersadvies, door problemen met bloeddruk schommelingen, dus heb ik veel te veel tijd om na te denken. Dat is waarschijnlijk ook 1 van de redenen waarom ik hier eindelijk mijn weg terug vind. Ik heb weer een uitlaatklep nodig om die knop in mijn hoofd te kunnen uitzetten. Want mijn hoofd slaat weer op hol…

Ik wou eerlijk van dit blog een soort informatie blog gaan maken. Met tips en tricks voor verschillende zaken. Dingen promoten die ik leuk vind. Een soort influencer zeg maar. Maar dat is helaas niets voor mij. Ik heb de ‘looks’ niet en ook het charmante niet om alles op mijn eigen creatieve manier tot jullie te brengen. Hoe graag ik ook zo zou willen gaan bloggen, dat word niks. Dus bij deze word het een gewoon persoonlijke blog, mijn uitlaatklep. Hoop dat jullie er misschien ergens ook iets aan hebben.

Bedankt voor het lezen!

afterlightimage-27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s