kleine momentjes van geluk

Hoi! Het is even geleden dat ik nog wat heb gepost, maar hier ben ik weer! Ik heb even heel wat positieve energie nodig voor de komende week door te komen. De aankomende hittegolf zie ik echt op tegen door mijn job. Ik ben verantwoordelijke in een wasserette, een grote industriële, waar het echt heel warm is op zich door allerlei warmte- en stoommachines. Dus als het buiten nog maar 25 is is het binnen al niet te ui te houden van de warmte, dus bij 33 of meer… Ik mag er niet aan denken. Dus daarom schrijf ik vandaag hier even kleine dingen neer die mij gelukkig maken in mijn dagelijks leven. Omdat ik de week wil starten met positiviteit.

 • Wakker worden met aan de ene kant van het bed mijn vriend en de andere kant onze kat die helemaal uitgerekt ligt, om dan even aan zijn buikje te kriebelen.
 • ‘S morgens na het opruimen/poetsen nog even een beetje buiten zitten genieten van het weer of een beetje tv zitten kijken vooraleer te vertrekken naar het werk.
 • De afwas die gedaan is, en keuken weer helemaal tip top in orde.
 • De knuffel/kus van mijn vriend voor hij vertrekt naar zijn werk.
 • Fris gewassen/gedoucht zijn en tanden gepoetst, zalig gevoel.
 • Naar het werk rijden met je favoriete muziek op en vensters open.
 • Na het werk de werkkleren uit en veiligheidsschoenen af.
 • Thuis komen.
 • Thuis welkomst van mijn vriend en kat.
 • Neerploffen in de zetel na een lange, drukke, warme werkdag.
 • Sokken uit.
 • Vermoeid in bed kruipen, heerlijk onder koele dekens.
 • En lekker gaan slapen.

Deze dingen zijn echt mijn geluksmomentjes op weekdagen. En zo heb ik weer mijn portie positiviteit binnen. De reden dat ik niet zo veel blog is doordat ik momenteel meer gefocust ben op 1 ding, en dat zijn baby’s. Doordat ik niet telkens over dat zelfde onderwerp wil terugkomen, blog ik niet zo veel momenteel. Typisch ik, typisch iedereen, als je iets dolgraag wil loopt je hart, ‘mond’ er van over toch. Ik kom snel weer terug!

Liefs Aferdita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s