The right shoes

Schoenen, ik kan ze niet weerstaan. Als ik ga shoppen kan ik gemakkelijker nee zeggen tegen een mooi jurkje of shirtje dan tegen schoenen. Ik probeer dus ook schoenen winkels te vermijden, al lukt dat niet echt. Ik ben vrij groot, dus heb ik eigenlijk helemaal geen hakken nodig. Maar ik houd er echt zo van! Zelfs al steek ik met mijn kop boven de massa als ik ze draag. Vroeger had ik heel veel pumps maar ik heb die weg gegeven omdat ik ze amper nog droeg sinds mijn relatie. Mijn vriend is een ietsiemiene beetje groter dan ik ben dus als ik hoge hakken draag kom ik pal boven hem uit. Wat hij helemaal niet graag heeft, en dat begrijp ik ook. Vind het dan ook wel zelf wat onwennig lopen naast elkaar.

Maar hey, ik ben groot maar mag toch ook eens hakken aan? Met een hak ben je meteen mooi gekleed, zelfs op een gewone jeans staat het mooi! Het stapt wel niet altijd even gemakkelijk maar voor mooie schoenen verdraag ik die helse pijn graag. (Al ben ik dan een blij kind om ze ’s avonds van mijn voeten te doen.) Ik houd natuurlijk ook van sneakers maar plooi in de winkel toch gemakkelijker naar de hakken toe. Ik ben zo een persoon die vertrekt naar de winkel met het gedacht: ‘Nu ga ik eens gemakkelijke sneakers kopen!’ Maar kom dan uiteindelijk thuis met weer ongemakkelijke hoge hakken! Ik heb over laatst weer enkele nieuwe hoge hakken gekocht. Want eerlijk, schoenen met kleine hakjes vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik heb vrij grote voeten ook, dus die staan mij echt niet mooi. Uit de buurt van ballerina’s moet ik ook blijven, want dan heb ik echt zo een hele grote clowns voeten! No kidding. Wat ook een nadeel is aan grote voeten, ik heb maatje 41.Dan gebeurt het heel vaak dat als je dan een schoen ziet waar je helemaal voor verloren bent, ze niet te verkrijgen zijn in je maat. Dan probeer ik alsnog mijn voet te wringen in dat maatje kleiner, maar moet tevergeefs toegeven en teleurgesteld vertrekken. Story of my life. Ik moet dan nog niet beginnen over broeken kopen! Maar dat hou ik voor een andere blog. Over mijn kleerkast dan, maar die is niet zo boeiend. Want op gebied van kleren durf ik heel weinig uit mijn comfort zone stappen! Bij schoenen durf ik dat gemakkelijker.

afterlightimage-19

Deze waren tot voor kort echt mijn favoriete zomer hakken. Had ze vorig jaar gekocht in de Sacha. In De sacha vind ik meestal wel schoenen naar mijn smaak. Altijd wat meer alternatieve keuze. Love it! Volgende op mijn wish-list van Sacha : 

sacha-damesschoenen-leer-oker-4.4623_1

De volgende zijn al heel versleten want heb ze veel aangehad, ze zijn mooi en net wat gemakkelijker lopend dan hoge hakken. Heb deze ook in roze variant.afterlightimage-17

De volgende 2 paar schoenen zijn spiksplinternieuw, en mijn pronkstukken. De zwarte heb ik vorige week gekocht en de andere liggen al enkele maanden te glinsteren in mijn kast. Maar kijk die prachtige voetzolen! Ik durf/wil er gewoon niet mee te wandelen! 

afterlightimage-21

afterlightimage-20

En als laatste mijn nieuwe dagelijkse schoenen, plat voort gemak, en lekker open voor die hete zomerdagen te trotseren. 

afterlightimage-18

Dit waren mijn zomerschoentjes, en door deze blog te schrijven, begint het alweer te kriebelen om nieuwe te kopen. 

Bedankt voor het lezen! 
Ben jij ook schoenen verslaafd? Welke zijn jou favoriete? 

Liefs Aferdita

fashion-poster-gift-women-for-her-i-need-more-shoes-shoes-quote-gold-quote-fashionista-gift-idea-prints

Advertenties

9 reacties op ‘The right shoes

 1. Oh hiermee heb je mijn hartje gestolen! Schoenen, schoenen schoenen…. Ik ben er gek op. Ook op kleding trouwens. Geweldige zomercollectie heb je, en die glitterzolen… Geweldig!

  Nu ‘mag’ ik van mijn vriend geen nieuwe schoenen meer kopen, ik zou er ‘genoeg’ hebben. Maar dan moet ik er ook wel bij vermelden dat hij ontzettend vaak voor mij schoenen koopt als wijze van kadootje (zo kreeg ik voor mijn verjaardag 3 paar). Ik bedoel, van zo’n man moet je toch houden? 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Ik denk echt dat ik die met glitterzolen nooit ga aandoen… 😅
   Dat heb ik hier ook, als hij mee is trekt hij me echt weg van de schoenenwinkels. Geweldige vriend heb je, die van mij kan er nog van leren 👍🏼😂

   Liked by 1 persoon

   1. Oh en die van mij totaal niet van de stad, dus ik ga meestal alleen. Al zou ik het echt leuk vinden om net als de jouwe wat vaker met zijn tweetjes te gaan hoor 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s