Music please #1

Afgelopen maand was weer een beetje een rollercoaster qua emoties bij me. Bepaalde dingen waar ik blijf over piekeren, en keuzes die ik in de nabije toekomst moet maken. Ik kan moeilijk dingen loslaten en daarvoor helpt muziek mij enorm. Muziek neemt me echt mee en is mijn uitlaatklep. Met deze rubriek geef ik je mijn favoriete liedjes van het moment, of leuke ontdekkingen die ik deed. Om mijn blog een beetje aangenamer te maken, want muziek is toch een wereldtaal. En zo leren jullie me ook al beter kennen aan de hand van mijn favorieten. Veel luisterplezier!

 

 

Thirty Seconds To Mars – Rescue Me

Wat jullie nog niet weten is dat ik een enorme fan ben van deze band. Hun concerten zijn echt mijn thuisbasis waar ik alles kan laten gaan. Dit nummer gaat dan ook over een gevecht met je eigen gedachten, iets waar ik veel te veel mee struggle. Deze band heeft mij al door moeilijke periodes geholpen in mijn leven, het logo van de band staat dan ook getatoeëerd op mijn rechterpols. Je kan hen mijn geloof noemen. Voor altijd een ‘Echelon’. ❤️

 

Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss

Dua Lipa is 1 van mijn faves. Dit nummer kan ik dus niet bij stil zitten. Zelfs nu zit ik alweer knikkend met mijn hoofd achter de laptop. 

 

Ariana Grande – No Tears Left To Cry

Als ik eerlijk ben heb ik het persoonlijk niet echt voor Ariana. Maar dit nummer vind ik wel leuk. Vooral het refreintje dan. 

 

Luis Fonsi & Demi Lovato – Echame La Culpa

Met dit mooie weer is dit nummer toch echt een topper. Echt een feel good lied. Lekker dansen en overtuigend in het Spaans zingen alsof je niet anders kent.

 

Demi Lovato – Sober

iets ontroerender. En ja weer Demi, omdat ik dit een sterke vrouw vind met een geweldige stem. Zag haar eens live in Antwerpen als voorprogramma van Enrique Iglesias. Wat kan ze echt goed zingen live, goosebumps all over. Ik houd er van als artiesten eerlijk zijn met hun fans zelfs als ze hun daarvoor kwetsbaar moeten opstellen. Dit nummer gaat over haar gevecht met drank die niet altijd goed gaat. We zijn tenslotte allemaal maar mens. Respect Demi. 

 

James Bay – Pink Lemonade

Dit nummer vind ik echt ZAAAALIG! Als ik er naar begin te luisteren gaat de repeat-knop niet meer uit. James Bay is een artiest die ik live leerde kennen, als voorprogramma van Taylor Swift. een 3tal jaar geleden. Zijn album gekocht de week erna en sindsdien fan. Sinds kort is hij er met een nieuwe stijl en nieuwe muziek. LOVE HIM.

 

Era Istrefi – Origami

Deze vind ik ook heerlijk om te luisteren. Deze zangeres is afkomstig van Kosovo, net als mijn vader. Haar teksten zijn altijd een mengeling van Engels en Gegisch, een Albanees Dialect. Era is nog niet zo bekend in Europa maar misschien ken je ze toch van ‘BonBon’. Ik heb sowieso een liefde voor de mix van de taal en dat beetje ‘vreemde’ in de muziek. Niet voor iedereen, van mij zit hem het gewoon in mijn bloed denk ik. 

 

Tokio Hotel – Boy Don’t Cry

Nou, hehe, hier ga ik dan. Ik was 1 van hen. Ik viel toen de hysterie in België begon ,2007, ook voor deze band met excentrieke zanger. Ze zijn veel het spotpunt geweest en als je fan was werd je er ook soms raar door bekeken. Ik heb altijd al een zwak gehad voor mensen die hun eigen zelf durven zijn, hun eigen ding doen. Zelfs al is dat iets helemaal anders dan alle anderen en het gewone. De muziek nu is volwassener en verdiend echt een kans. Dit nummer is echt zo dansbaar en niet de emo-kant van vroeger meer. You’ll love it or not. 

 

Dit waren ze dan. Vond het leuk deze blog te schrijven. Mijn booty zat amper stil. Hoop dat jullie er toch ook een beetje van genoten hebben.

Liefs, Aferdita

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s