Films van mijn maand #1

Naast muziek luisteren en lezen hou ik enorm van series en films. Om mijn blog wat actief te houden zal ik enkele terugkerend rubrieken starten. Met als eerste deze film rubriek. In deze geef ik maandelijks enkele films die ik die afgelopen maand zag. Met uitleg en mijn score op 10. Met vandaag een overzicht van de maand juni.                     

  1. Red Sparrow (2018)MV5BMTA3MDkxOTc4NDdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDAxNzgyNTQz._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_ TrailerKorte inhoud; Dominika Egorova probeert te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Ze wordt tegen haar wil gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen. Hiervoor zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de CIA-agent Nathaniel Nash verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden Steracteurs: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton,… Speelduur: 139 minuten. Genre: Thriller.  Score: 8.5/10                                                                                                                                    Deze film had me echt vast van begin tot eind. Vooral het personage van Jennifer Lawrence was moeilijk te doorgronden waardoor het interesse bleef op wekken. Een aanrader voor de thriller-liefhebbers.

2. Truth Or Dare (2018)Truth-or-dare-movie Trailer

Korte inhoud;

Een studente waagt zich met vrienden aan het spel ‘Doen, durven of waarheid’. Dat hadden ze beter niet gedaan, want het spel heeft dodelijke gevolgen. Bovennatuurlijke verschijnselen duiken op die de jongeren achternazitten en hun leven tot een hel maken. Diegenen die een leugen vertellen of een opdracht niet willen uitvoeren worden genadeloos gestraft.

Steracteurs: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, … Speelduur: 100 minuten. Genre: Thriller, Horror.

Score: 6.5/10
Hier had ik meer van verwacht. Best een leuke film maar voor mij net te saai om onder Horror te vallen.

3.  Everything, Everything (2017)MV5BMjAzMTE1NzQxNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjcwODY3MTI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_  Trailer

Korte inhoud:

De 18-jarige Madeline “Maddy” Whittier lijdt aan het Boy in the bubble-syndroom wat haar dwingt om steeds in een steriele omgeving te verblijven en dus thuis te zitten. Haar wereld bestaat uit haar moeder, haar verpleegkundige en haar geliefde boeken. Wanneer een nieuwe buurjongen naast haar komt wonen, ontwikkelen de twee een relatie via digitale communicatie.

Steracteurs: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Aninka Noni Rose,… Speelduur: 97 minuten. Genre: Drama.

Score: 8/10
Ik ben echt een romantische ziel, dus alles wat onvoorwaardelijk liefde betreft kan me altijd smaken.

4. Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
MV5BNzIxMjYwNDEwN15BMl5BanBnXkFtZTgwMzk5MDI3NTM@._V1_.jpg Trailer

Korte Inhoud:

Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen.
Terwijl de dinosaurussen probeerden te overleven in de junlge werd Isla Nubar verlaten door de mens.
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn.
Owen wil absoluut Blue, zijn hoofd raptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden.
Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen.

Steracteurs: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall,… Speelduur: 128 minuten. Genre: Actie, Science Fiction, Avontuur. 

Score: 9/10
De eerste vond ik al goed, deze ook. Al vond ik hem al gevoelig persoon moeilijk te verteren. De film was zwaar beladen met de hedendaagse realiteit en hebzucht van de mensen. Zeker een aanrader.

Films die ik zeker wil zien;  Deadpool 2, Avengers Infinity War, Oceans 8, Terminal, Ferdinand, Midnight Sun, Incredibles 2, Book Club, Hereditary, Mamma Mia! Here we go again, Antman and the Wasp, ….

Welke films hebben jullie onlangs bekeken en zijn echt een aanrader? Ik hoor het graag.

Liefs Aferdita

Advertenties

3 reacties op ‘Films van mijn maand #1

  1. Leuk jouw tips te lezen! Wij keken recent deadpool 2. Nu is vriendlief echt een deadpool fan maar ook ik vond de film hartstikke leuk en we hadden een gezellige avond. Dus echt een aanrader.

    Liefs Loena

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s